Podium act

Geschikt voor: theater, variété, circus, dinnershows, gala’s, openingen, vieringen

Optreden met een podium-act is mijn specialiteit! Mijn act is spetterend en flitsend en bevat veel enthousiasme.  Tevens is het show-element hier goed in verwerkt.

LED Jongleur

Geschikt voor: (dance)festivals, clubs, discotheken, evenementen die in het donker plaatsvinden

Jongleren met LED attributen zoals lichtkegels en ballen, is dat niet gaaf? Jongleren met LED’s zet ik meestal in voor (dance)festivals & clubs. Een waanzinnig effect waarbij visuele patronen door de lucht heen zweven!

Workshop

Geschikt voor: teambuildingsactiviteit, bedrijfsactiviteit, bedrijfstraining, sportactiviteit, scholen

Al een lange tijd geeft Nigel jongleerworkshops. Hij heeft ervaring met het bedrijfsleven als (basis)scholen. Zowel kleinschalig of aan grote groepen mensen. Met zijn enthousiaste & professionele manier van les geven leert u gegarandeerd binnen één uur met drie ballen jongleren. Nigel’s ”peptalk” helpt u om door te zetten! Een workshop jongleren is de perfecte teambuilding of bedrijfsactiviteit.

Bedrijfs evenementen

Geschikt voor: presentaties, openingen, beurzen, congressen, lezingen, borrels

Nigel heeft veel ervaring met het optreden bij bedrijfsevenementen. Hij kan optreden met een act als ice-breker bij uw (netwerk)borrel. Maar u kunt hem ook inzetten bij een beurs waarbij hij op een ludieke manier trucs laat zien en potentiële klanten naar uw stand lokt!

Voetbal jongleur

Geschikt voor: sportevenementen, sportgala’s, stadionshow, kantineshow

Het concept Voetbaljongleur.nl heeft een eigen website!

Maatwerk

Heb je speciale wensen of verzoeken? Laat het mij vooral weten. Ik denk graag met je mee!