fbpx

Juggler & Entertainer

Spectacular  Jugglingshow, Unique Act, or a custumized performance! For Events and Companies.

An Eyecatching Act on your Event!

Nigel is professioneel jongleur! Hij is een jonge, frisse en spontane artiest die elk jaar meer dan 150 keer optreedt. Inmiddels heeft hij in 15 landen zijn kunsten mogen vertonen en overal in Nederland, op bedrijfsfeesten, evenementen en voor particulieren.

Een spetterende podium-act, een boeiend bedrijfsoptreden, een workshops, of een maatwerk act? Bij Nigel bent u aan het goede adres! Wanneer u hem boekt, bent verzekerd van een spectaculaire topshow!

Bedrijven, shows en particulieren die u al voor gingen...

Voor welke gelegenheden is een jongleur geschikt?

Een jongleur kunt u voor elke gelegenheid inhuren, bijvoorbeeld tijdens een bedrijfsfeest, workshop, beurs, opening, bruiloft, festival, receptie, televisie, jubileumfeest, open dag, theater, verjaardagsfeest, familiefeest of diner. Ook kan het tijdens een netwerkfeest als ice-breaker worden ingezet. Nigel kunt u boeken met Acts, Shows en Workshops!

Nigel  heeft ook veel ervaring met het verzorgen van maatwerk. Hierbij kan hij uw boodschap of thema op een creatieve manier verwerken in zijn acts. 

Geschikt voor: theater, variété, circus, dinnershows, gala’s, openingen, vieringen

Optreden met een podium-act is mijn specialiteit! Mijn act is spetterend en flitsend en bevat veel enthousiasme.  Tevens is het show-element hier goed in verwerkt.

 

Geschikt voor: (dance)festivals, clubs, discotheken, evenementen die in het donker plaatsvinden

Jongleren met LED attributen zoals lichtkegels en ballen, is dat niet gaaf? Jongleren met LED’s zet ik meestal in voor (dance)festivals & clubs. Een waanzinnig effect waarbij visuele patronen door de lucht heen zweven!

Geschikt voor: teambuildingsactiviteit, bedrijfsactiviteit, bedrijfstraining, sportactiviteit, scholen

Al een lange tijd geeft Nigel jongleer workshops. Nigel heeft ervaring met het bedrijfsleven als (basis)scholen. Zowel kleinschalig of aan grote groepen mensen. Met zijn enthousiaste & professionele manier van les geven leert u gegarandeerd binnen één uur met drie ballen jongleren. Nigel’s ”peptalk” helpt u om door te zetten!  Een workshop jongleren is de perfecte teambuilding of bedrijfsactiviteit.

Geschikt voor: sportevenementen, sportgala’s, stadionshow, kantineshow

Het concept voetbal jongleur heeft een eigen pagina. Klik hier!

Geschikt voor: presentaties, openingen, beurzen, congressen, lezingen, borrels,

Nigel heeft veel ervaring met het optreden bij bedrijfsevenementen. Hij kan optreden met een act als ice-breker bij uw (netwerk)borrel. Maar u kunt hem ook inzetten bij een beurs waarbij hij op een ludieke manier trucs laat zien en potentiële klanten naar uw stand lokt!

Why Book Nigel?

Deze jongleur laat zien wat topentertainment is. Nigel heeft jarenlange ervaring in de entertainment en heeft over de hele wereld op talloze feesten zijn act laten zien. Hij is niet zomaar een jongleur, die een “trucje” doet. Hij laat uw gasten iets bijzonders ervaren, waar ze nog lang over na zullen praten. Bijzonder en uniek om deze artiest mee te maken. Overtuig u zelf om deze jongleur in te huren.

  • Thinks along with your wishes
  • Quality entertainment​
  • More than 10 years experience
  • Suitable for all audiences
  • Professional & reliable

Want to hire a Juggler? Book Nigel!

Heeft u vragen over shows of acts? Of wilt uw weten wat de mogelijkheden zijn voor uw evenement?
Vul dan hieronder het contactformulier in!

Tel: 06- 10 11 90 62 | Mail: info@nigelvoets.com

© 2020 Nigel Voets. All rights reserved.